Compania

ARI-Studio este o companie IT bazata pe o echipa tanara, prompta si creativa ce pune accentul pe calitatea produselor si serviciilor livrate. Dezvoltam si comercializam software specializat in diverse domenii, in prezent axandu-ne in principal pe sectorul HoReCa. Asiguram infrastructura hardware necesara implementarii sistemelor, consultanta si mentenanta. Comercializam produse hardware reconditionate (refurbished), second-hand si noi online si in magazinul nostru - atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice.

Software-urile dezvoltate si implementate de noi aduc companiei dumneavoastra multiple avantaje: micsorarea volumului de lucru, obtinerea datelor pentru generarea de informatii necesare in management si marketing, gestionarea mai multor puncte de lucru dintr-un sistem centralizat, supravegherea activitatii de oriunde de pe glob, prin Cloud, un control sporit atat al angajatilor cat si al fluxului documentelor, comunicare facila intre companie si clienti, companie si furnizori sau chiar intre departamentele interne (management, marketing, financiar-contabil), scurtarea timpilor de servire a clientilor. Toate aceste avantaje au ca efect final cresterea randamentului firmei dumneavoastra si implicit cresterea profitului.

Suntem in cautare de colaboratori pentru distribuirea produselor si serviciilor noastre in intreaga tara. Oferim conditii avantajoase de colaborare. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie prin oricare din metodele de contact!

Aplicatiile dezvoltate de echipa noastra folosesc tehnologii diverse, in functie de cerintele si necesitatile proiectului, si sunt dezvoltate in general pentru a putea fi folosite si in Cloud. Printre acestea amintim:
  • Server-side: PHP, Java, Python, Node.js
  • Client-side:JavaScript, jQuery, HTML5, CSS3, Ajax
  • Baze de date: MySQL/MariaDB, MongoDB, SQLite
  • Framework-uri: Django, Pyramid
  • IoT: C/C++, Arduino - Processing

Impreuna cu software-ul livrat putem asigura consultanta pentru achizitie, modificari pentru integrarea in fluxul de lucru al fiecarui client, sesiuni de training, asistenta la locatie, telefonica si/sau online, contracte de mentenanta cu preturi accesibile si disponibilitate ridicata, cu abonamente lunare/anuale sau la interventie.

Impreuna cu solutiile software sau independent, livram hardware profesional reconditionat, second-hand si nou de la producatori cunoscuti precum:
  • Dell
  • HP
  • IBM
  • Lenovo
  • Fujitsu
Asiguram instalarea si configurarea sistemelor, garantie, consultanta pentru achizitie si scalarea sistemelor, consultanta pentru proiectarea si configurarea retelelor LAN, WLAN, VPN, consultanta pentru securizarea sistemelor.

Comercializam hardware reconditionat, second-hand si nou cu garantie, la preturi avantajoase, atat pentru persoane juridice cat si fizice in magazinul specializat din Calea Craiovei, Bl. P4, Parter, Pitesti, Arges. In locatie asiguram consultanta pentru achizitie, instalarea si configurarea sistemelor de operare si a altor aplicatii, modificarea si upgradarea de configuratii hardware.
AcasaARI IT Solutions SRL-D
www.aristudio.ro
Compania      office@aristudio.ro
Software      Tel: 0745 056 197 / 0735 88 66 40
HardwareMagazin Pitesti:
Cerere Oferta      Calea Craiovei, Bl. P4, Parter
Contact       Tel: 0348 422 000