Software

Compania noastra dezvolta si comercializeaza software specializat in diverse domenii, dupa nevoile si specificatiile clientilor. Ne bazam in principal pe tehnologii Web, insa putem dezvolta, in functie de cerinte, sisteme si aplicatii in diverse limbaje. Acordam deosebita importanta beneficiilor aduse de Internet in economie si de aceea optam adesea ca aplicatiile noastre sa poata functiona si in Cloud. Consideram esential ca toate partile implicate intr-o activitate economica sa se poata informa eficient pentru a putea actiona rapid, fara a fi limitate de locatia efectiva in care se afla sau dispozitivul pe care il utilizeaza.

Telul nostru este acela de a informatiza in procent cat mai mare activitatea firmelor si de aceea, in dezvoltarea produselor noastre, in afara de trasaturile evidente ale oricarui sistem software performant (fiabilitate, precizie, viteza, securitate), punem accent pe usurinta in utilizare. Gandim software-urile astfe incat sa fie cat mai usor de invatat si apoi de utilizat si le actualizam in concordanta cu feedback-ul clientilor pentru a simplifica pe cat posibil fluxul de lucru. Aceste caracateristici scad costurile companiei dumneavoastra in ceea ce priveste implementarea si utilizarea unui sistem informatic: pretul pentru mentenanta este unul redus, timpul necesar training-ului este de asemenea redus - miscarile de personal fiind astfel mai putin costisitoare, erorile de utilizare scad, timpii acordati depanarii se reduc, toti acesti factori ducand la cresterea eficacitatii.

In prezent ne axam pe dezvoltarea si comercializarea suitei Unity, dedicata domeniului HoReCa. Aplicand principiile descrise mai sus, sistemele UnityPOS si UnityBooking au depasit stadiul de simple software-uri Point of Sale - ele reprezinta o legatura importanta intre toate entitatile ce iau parte la actul economic din domeniile HoReCa, fie ca este vorba de manangeri, departamentul de marketing, departamentul financiar-contabil, personalul din front-office sau de clientii si furnizorii locatiei.

Mai multe detalii in legatura cu suita Unity puteti afla aici.


Echipa noastra dezvolta:
  • Software la comanda cu aplicatie economica - front end, back office, utilizabil si in Cloud

  • Software IoT (Internet of Things)

  • eCommerce - Magazine Online/Portaluri dezvoltate complet de echipa noastra

  • Site-uri Web 100% personalizate


Utilizam tehnologii diverse pentru sistemele noastre, printre care:
  • Server-side: PHP, Java, Python, Node.js
  • Client-side:JavaScript, jQuery, HTML5, CSS3, Ajax,
  • Baze de date: MySQL/MariaDB, MongoDB, SQLite
  • Framework-uri: Django, Pyramid
  • IoT: C/C++, Arduino - Processing

Impreuna cu software-ul livrat putem asigura consultanta pentru achizitie, modificari pentru integrarea in fluxul de lucru al fiecarui client, sesiuni de training, asistenta la locatie, telefonica si/sau online, contracte de mentenanta cu preturi accesibile si disponibilitate ridicata cu abonamente lunare/anuale sau la interventie.

Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati sau sa ne transmiteti o cerere. Va vom raspunde in cel mai scurt timp pentru a va prezenta produsele ce indeplinesc criteriile dumneavoastra.
Pentru cele mai noi oferte consultati pagina promotii.
AcasaARI IT Solutions SRL-D
www.aristudio.ro
Compania      office@aristudio.ro
Software      Tel: 0745 056 197 / 0735 88 66 40
HardwareMagazin Pitesti:
Cerere Oferta      Calea Craiovei, Bl. P4, Parter
Contact       Tel: 0348 422 000